Birim Kalite Yönetimi
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
Prof. Dr. Fatih KILINÇ (Başkan) / Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı  | 
Fatih BİLGİÇ/ Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü  | 
Adil GÜRKAN / Crystal Hotels  | 
Nicat HÜSEYNLİ / Nar Turizm  | 
Dr. Yusuf GÜNAYDIN / Orka Lotus Beach  | 
Harun ŞAKAYIK / Barida Otel  | 
BİRİM PAYDAŞLARI
İÇ PAYDAŞLAR
*Akademik
personel
*İdari
ve teknik personel
*Öğrenciler
*Mezunlar
DIŞ PAYDAŞLAR
*Isparta
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
*Crystal
Hotels
*Barida
Otel
*Nar Turizm
*Orka
Lotus Beach
*ETS
Birim İç Değerlendirme Raporları
- 2021 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
 - 2022 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
 - 2023 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
 - 2024 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu
 
Birim Faaliyet Raporları
- 2021 Yılı Birim Faaliyet Raporu
 - 2022 Yılı Birim Faaliyet Raporu
 - 2023 Yılı Birim Faaliyet Raporu
 - 2024 Yılı Birim Faaliyet Raporu
 
Kontrol Formları
2025-2026
Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı
- FRM-0098= Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0099=Bölümler Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0118=Öğrenme Ortamı ve Kaynaklarının Kullanımı Kontrol Formu
 - FRM-0119=Öğretim Elemanları Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0120=Bölüm Sekreteri Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı
- FRM-0098= Yönetimi Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0099= Bölümleri Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0118= Öğrenme Ortamı ve Kaynaklarının Kullanımı Kontrol Formu
 - FRM-0119= Öğretim Elemanları Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 FRM-0120= Bölüm Sekreteri Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı
- FRM-0098= Yönetimi Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0099= Bölümleri Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0118= Öğrenme Ortamı ve Kaynaklarının Kullanımı Kontrol Formu
 - FRM-0119= Öğretim Elemanları Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - FRM-0120= Bölüm Sekreteri Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı
- 2023-2024 Bahar Dönemi Birim - Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - 2023-2024 Bahar Dönemi Birim - Öğrenme Ortamı ve Kaynakların Kullanımı Kontrol Formu
 - 2023-2024 Bahar Dönemi Bölümler - Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - 2023-2024 Bahar Dönemi Öğrenci İşleri - Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı
- 2023-2024 Güz Dönemi Birim - Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - 2023-2024 Güz Dönemi Birim - Öğrenme Ortamı ve Kaynakların Kullanımı Kontrol Formu
 - 2023-2024 Güz Dönemi Bölümler - Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 - 2023-2024 Güz Dönemi Öğrenci İşleri - Eğitim-Öğretim Dönemi Hazırlık Kontrol Formu
 
Öz Değerlendirme Raporları
- 2023 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Turizm Rehberliği Bölümü
 - 2023 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Rekreasyon Yönetimi Bölümü
 - 2023 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
 - 2023 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Turizm İşletmeciliği Bölümü
 
- 2024 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Turizm Rehberliği Bölümü
 - 2024 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Rekreasyon Yönetimi Bölümü
 - 2024 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
 - 2024 Yılı Öz Değerlendirme Raporu - Turizm İşletmeciliği Bölümü
 
Akran Değerlendirme Raporları
- 2023 Yılı Akran Değerlendirme Raporu - Turizm Rehberliği Bölümü
 - 2023 Yılı Akran Değerlendirme Raporu - Turizm İşletmeciliği Bölümü
 - 2023 Yılı Akran Değerlendirme Raporu - Rekreasyon Yönetimi Bölümü
 
- 2024 Yılı Akran Değerlendirme Raporu - Turizm Rehberliği Bölümü
 - 2024 Yılı Akran Değerlendirme Raporu - Turizm İşletmeciliği Bölümü
 - 2024 Yılı Akran Değerlendirme Raporu - Rekreasyon Yönetimi Bölümü
 
Danışma Kurulu Toplantısı Raporları
Öğrenci Kalite Temsilcileri Faaliyetleri Formu
Mezun Danışma Kurulları Faaliyetleri
Sürekli İyileştirme Komisyonu Faaliyetleri-Raporları
| 
   Adı
  Soyadı  | 
  
   Unvan  | 
  
   Komisyon
  Görevi  | 
 
| 
   Prof.
  Dr. Fatih KILINÇ  | 
  
   Dekan  | 
  
   Birim
  Yöneticisi  | 
 
| 
   Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hayrettin TUNCAY  | 
  
   Dekan
  Yardımcısı  | 
  
   Birim
  Kalite Yönetim Temsilcisi  | 
 
| 
   Prof.
  Dr. Fatih KILINÇ  | 
  
   Rekreasyon
  Yönetimi Bölüm Başkanı  | 
  
   Birim
  Kalite Komisyon Üyesi  | 
 
| 
   Doç.
  Dr. Gonca MANAP DAVRAS  | 
  
   Turizm
  İşletmeciliği Bölüm Başkanı  | 
  
   Birim
  Kalite Komisyon Üyesi  | 
 
| 
   Doç.
  Dr. Fatma Doğanay ERGEN  | 
  
   Turizm
  Rehberliği Bölüm Başkanı  | 
  
   Birim
  Kalite Komisyon Üyesi  | 
 
| 
   Doç.
  Dr. Gökhan YILMAZ  | 
  
   Gastronomi
  ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı  | 
  
   Birim
  Kalite Komisyon Üyesi  | 
 
| 
   Mehmet
  GÜZEL  | 
  
   Fakülte
  Sekreteri  | 
  
   Birim
  Kalite Komisyon Üyesi  | 
 
| 
   Selman
  GÖK  | 
  
   Bilgisayar
  İşletmeni  | 
  
   Birim
  Kalite Komisyon Üyesi  | 
 
| 
   Furkan
  KADAYIF  | 
  
   Turizm
  İşletmeciliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi  | 
  
   Birim
  Kalite Komisyon Üyesi  |