Yayın Tarihi: 09.05.2024 16:58

Türk mutfağı konusunda farkındalık yaratmak, markalaşmak ve Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve atıksız özelliklerini yurtiçi ve yurtdışında vurgulamak, bilinirliğini, sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla 2022 yılından bu yana TC. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle kutlanan Türk Mutfağı Haftası'nın bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, 21-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türk Mutfağı Haftası ile ilgili olarak 06.05.2024 Pazartesi günü saat 14.00'te Isparta Valisi Sn. Aydın BARUŞ başkanlığında toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya ISUBU Turizm Fakültesi'ni temsilen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Gökhan Yılmaz katılım sağlamıştır.