Yayın Tarihi: 06.11.2023 17:12

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Kayseri Valiliği himayelerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, Türkiye Aşçılar Federasyonu Akademik Kurulu, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği ile Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası işbirliğinde düzenlenen Kayseri Gastronomi Günleri, 27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildiği Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Şahin Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Yılmaz etkinlik kapsamında jüri ve panelist olarak katılım sağladı. Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Yılmaz 27 Ekim Cuma günü saat 13.00’da liseler arası Modern Türk Mutfağı yarışmasında jürilik görevi üstlendi ve 28 Ekim Cumartesi günü saat 11.15’te Markalaşma Sürecinde Destinasyonların ve İşletmelerin Yerel Yiyecek Kullanımına ilişkin bir konuşma yaptı. Öğr. Üyesi Ayşe Şahin Yılmaz 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Gastronomide Sürdürülebilirlik konusunda bir konuşma gerçekleştirdi.